onsdag 28 december 2011

TINA’S SEX VALPAR!!

Vouges Dynasty, Vouges Desperado & Vouges Diplomatic

Tina och Baileys valpar börjar bli stora nu. Måste säga att jag är riktigt nöjd med hur det ser ut idag. Sedan hur de slutar är en annan sak. Men de tre pojkarna har väldigt mycket Bailey över sig om jag tittar tillbaka hur han såg ut som liten valp. Lika matglada är de också!! Men som sagt, de är bara fem veckor….

Vouges Delirious & Vouges Disturbia

Flickor är alltid flickor. Lite mer näpna och försynta. Men dessa två är det full rulle på. Även de påminner mycket om Bailey. I alla fall V. Disturbia. Dessa fem är väldigt jämna i storleken. Lite svåra att skilja åt då de just nu bara susar omkring i valphagen…..

Vouges Drip Drop

Sedan har vi lilla V. Drip Drop. Hon är minst och skiljer sig lite från de andra. Hon ”droppade” efter tidigt då hennes syskon blev tjocka och feta väldigt snabbt. Jag har aldrig gjort detta tidigare men eftersom Lisa fick sina valpar ca 10 dagar senare så fick hon flytta till Lisa och hennes nya familj. Allt funkade redan från starten och hon kom ikapp sig då hon inte längre behövde fajtas om tuttarna med mer än två till. Tänk ändå vad Cavalierer är underbara. Bara accepterar en ny valp som om den vore deras egen. Man blir alldeles varm i hela kroppen av att se detta lilla liv ligga och snutta och äta sig stor och stark.

På tal om mat. Idag har vi blivit bjudna på middag hos Johanna och Anton, lyx eller hur, behöver bara gå ca 100 meter!! …börjar faktiskt bli lite hungrig!!

Inga kommentarer: