måndag 5 december 2011

STÄDA, STÄDA....

...varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul. Men aldrig mörda på en lördag för det verkar skumt, och det tycker jag är dumt!!! lala lala la lala trallalla..

Nä, skämt å sido. Idag har jag passat på att GROV städa hos hundarna då det i morse var frost och senare på dagen faktiskt torrt ute. Skönt att ha det gjort, nu är det bara att hålla efter. Får se hur länge det varar. Nu på kvällen har det kommit någon form av snö/hagel. Det är inte snö och inte hagel. Men vad är det då? Regnar det frigolit eller??

Undertiden när jag städade med hundarna runt benen så fick jag se att ”Riah” såg lite konstigt ut. Asså shiiiiit, någon har bestämt sig för att bli frisörska!! ”Riah” har nu den nya inne looken, som kallas, ett och ett halvt. - åhh

Jens har varit här idag och packat med sig lite av sina saker. Han kommer då och då och tar då lite åt gången. Per har passat på att fylla hans garderober med bra ha saker! Efter att bilen var packad så stack han och Johanna till IKEA. Johanna var med som smakråd till Jens och hans nya lägenhet. Tror att Johanna tyckte det var roligt och jag hoppas att Jens blev nöjd.

Har börjat nedräkningen inför Nordisk Vinnare i Stockholm till helgen. Gäller att fixa med allt här hemma innan man kan ge sig iväg, och lämna hundar & valpar i Johanna och Antons vård. Känns som ett helt företag innan man blir klar. Gäller att göra det lätt för dem samtidigt som hundarna skall ha det bra. Men de har rutin nuförtiden. Är ju inte första gången de tar hand om hus och hundar. Så det är inga problem. Bara jag som irrar!!

Skall faktiskt bli kul att komma iväg oavsett hur det går på utställningen. Vi skall mysa med Thompa & Lena en kväll och det går inte av för hackor!!

Filmen nedan från YouTube har gjort mig ledsen hela dagen. Såg denna på Facebook igår men tittade inte då. Funkade inte att titta i mobilen, men jag tittade i morse till morgon kaffet. Efter att ha sett filmen och budskapet i den har jag gått med en klump i halsen hela dagen. Usch, vad vissa barn och ungdomar har det jobbigt här i livet. Säkert många vuxna också men att barn har det jobbigt och blir mobbade kan få förödande konsekvenser. Snälla – Ta vara på varandra där ute. Hjälp och stötta de som har det jobbig. Tänk på att en kram och en utsträckt hand faktiskt kan rädda liv.

- Min kärlek till er!

1 kommentar:

thea sa...

Håller med U