torsdag 22 december 2011

MIN BLOGG BLIR EN BOK!!

Så himla kul att kunna få bloggen som bok. Jag sitter ju inte själv precis och läser alla mina gamla inlägg. Så det kan vara kul att få bloggen samlad i en bok. Tänkte för mig själv att denna bok kanske blir tjock. Asså shiiiit, det blir 5 böcker med ca 260 sidor i varje, - men herregud!! Skall faktiskt bli kul att få se det färdiga resultatet. Nu är bara frågan – Hur skall framsidan se ut? Och vad skall man skriva på baksidan??

Kan kanske vara bra att få bloggen som en bok. Man vet aldrig vad som händer med den på nätet. Den kanske raderas eller försvinner av någon anledning. Eller rent av blir ”hackad” och förstörd. Det skulle ju vara lite snopet då jag har bloggat sedan 2008! En del skrivande har det blivit, och med detta både ris och ros.

Något jag har gått och funderat på idag är – Vart tog egentligen Leila K vägen??


Igår var jag och Per ute och shoppade loss lite inför jul. Allt är inte klart så vi får ge oss ut igen i morgon då Per är och jobbar idag. Det är inte så värst mycket kvar, men ändå!! Sedan skall jag försöka njuta av julen och jag skall verkligen tänka på att allt nu har vänt och att vi går mot ljusare tiden igen. Så skööööönt…

1 kommentar:

Mia Å sa...

Hej, skulle också vilja göra böcker av min blogg. Hur har du gjort och var har du gjort dina??

Svara gärna på min mail, vore super tacksam för jag har också en blogg sedan 2008

miamaria_76@hotmail.com