onsdag 9 november 2011

DET HÄNDER MYCKET NU!!

Igår firade vi i lite ”bubbel”. Goda vänner kom och firade med oss. Med sig hade de både blommor och tårta. Vad vi firade tar vi en annan gång…


I helgen var vi i Växjö och ställde ut våra Japanese Chins. Vi fick domar byte och Hans Almgren fick äran att döma vår fina ras istället.

”Kenzo”, Ch. Aranel Kenzo var BIR med CACIB och ”Viktor”, Vouges Roiyaru Toriko var 2a Bästa Hane med CERT Nr. 16 & res-CACIB!!! Lilla ”Kiki”, Ch. Homerbrent Chinki var 2a Bäsa tik med res-CACIB.

Måste säga att det var en trevlig resa. Först få träffa alla goda vänner som möttes upp i Växjö men sedan också hemresan då vi stannade i Halmstad och Laxbutiken och åt en god lunch/middag på vägen hem.

Vi har hittills i år varit på 26 utställningar och har då varit BIR på alla 26 – Not bad!! Endast två utställningar kvar för oss i år. Men sedan börjar allt om i början på januari i Göteborg och MyDog.

Historien om ”Ponti”, Vouges Pontiac resulterade i massor med mail & telefonsamtal både från Sverige, Norge och givetvis Danmark. Alla tyckte precis som jag förutom EN!! Har nog aldrig fått en sådan respons på ett inlägg i bloggen tidigare. Tack till ALLA!! Vet inte om jag skall dra detta ett varv till eller bara låta det vara. Vi får se vad jag känner och orkar. I så fall så får det bli i ett annat blogg inlägg. För det kommer bli ett långt, väldigt långt!

I slutet av nästa vecka ser det ut som om det blir Cavaliervalpar. ”Riah”, Ch. Clopsville Cimarron blir bara större och större. Skall bli väldigt spännande att se vad hon och ”Bailey”, Ch. Clopsville Baileys kan få. Även ”Tina”, Ch. Vouges Christina är rund som en fotboll. Men hon har några dagar längre kvar än ”Riah”. Även hon väntar valpar med ”Bailey”. – Så spännande. Känns som om det var evigheter sedan vi hade valpar. I alla fall Cavalierer.

Årets Tik – 2008
CH. CLOPSVILLE CIMARRON
(Maibee Montrose – Clopsville Missoula)

Annonserna till Årsboken i England för Japanese Chin är klar och iväg skickad förra veckan. Nu är det dags att lägga fokus på Cavalierernas. Tänk att det skall ta sån tid att göra en annons.

Nä, nu är det dags att göra något vettigt här hemma – Tjing!!

Inga kommentarer: