tisdag 1 november 2011

BIMBO-BERRA!!

Har ett tag försökt ladda ner lite appar till min iPhone. Det har inte funkat och jag har inte fattat hur man gör. Hallå, Bimbo-Berra!!

Igår gav jag mig fasen på att jag skulle få ner bland annat Wordfeud. Kämpade och kämpade men icke sa nicke. Det ville sig inte. Det kom bara upp en massa skit som jag inte fattade och har gjort så ett tag. Har ju laddat ner appar tidigare men på något konstigt sätt kan jag inte nu!?


Då kommer Jens precis hem och jag passar på att fråga honom hur man gör. Han tar min iPhone och säger – Men du måste uppdatera programvaran i telefonen!! Öh, tänker jag hur? Han fortsätter med att säga – Det är bara att koppla den till datorn så säger den precis hur man skall göra. Men vad lätt tänker ju jag då!!

Jens åker och jag springer in till datorn och kopplar in min iPhone. Samtidigt som jag gör det så funderar jag på hur ofta skall man göra detta då? Jag har ju haft denna iPhone i ca 1 år nu. Har aldrig gjort detta innan.

Telefonen inkopplad och allt ser bra ut tills datorn säger och min telefon ser helt DÖD ut. Att något gick fel. Herregud tänker jag. Drar ut sladden och min telefon är då helt tom……

Ropar på Per som får göra resten. Min iPhone dog men Per gjorde en första hjälpen räddning och den vaknade till liv igen. Då helt som ny. Allt som redan fanns i den var borta. Men det som fanns kvar var uppdaterat och såg helt annorlunda ut. Jag fick en ny telefon kan man säga.

Herregud, att detta skulle vara så svårt. Men nu har jag ny variant av Facebook mm. Och jag fick sedan sätta mig och ladda ner alla appar som jag hade tidigare fast, alla blev nya och jag undrar nu bara. Hur länge har jag hållt på med gammal skit?!

Sedan detta med wordfeud. Spelade mot både min Mamma och Erica igår kväll. Men hallå, Bimbo-Berra var helt som borta och istället var det Bimbo-Lotta som låg i min soffa väldigt blond och låtsades vara smart!!

Gosh, känner mig gammal. Hinner inte med den nya tekniken. Var pluggar jag in mig själv för att bli uppdaterad??

Inga kommentarer: