måndag 24 oktober 2011

SVISCH…..

..så var helgen över, måndag idag igen!!

I helgen har vi haft fin besökt från Stockholm av Anna och hennes man Tommy. Så trevligt att ha så underbara människor på besök. Även med deras besök sa det; - SVISCH! De kom på lördag eftermiddag och åkte hem på söndag förmiddag. Men där emellan hade vi väldans trevlig över både mat och vin. Även glada Susanne kom och hade trevligt tillsammans med oss.

Går är hemma och funderar och tittar på flickorna om de är dräktiga eller inte. Men nu börjar man kunna se lite tecken som till, ja vad skall vi säga; 95% säkert att det är något.

CH. VOUGES CHRISTINA – ”Tina”
(Ch. Pascavale Enchanted x Ch. Vouges Insomnia)

“Tina” har nu kommit till det stadiet att mat, ja det behöver man inte längre kasta I sig. Går lika bra om man tar en tugga var femte minut. Sur som ättika är hon också, ingen får komma nära. Hon vill gärna vara för sig själv och ligga för sig själv. ”Riah” däremot, har bara sin berömda ”Aurora” runt sig. Annars är hon lika vild och matglad som vanligt. Om det blir några valpar eller inte. Ja, det märker vi längre fram. Eller hur?

Glöm nu inte att delta i tävlingen som är i förra inlägget här i bloggen. Ingen brådska ännu, ni har till fredag på er!!

Nä, nu hör jag att ”Jack” ropar på mig. Han är nog hungrig!!

Inga kommentarer: