lördag 8 oktober 2011

MINA MEMOARER!

Sitter & håller på att plita och skriva på en bok, mina memoarer. Denna bok kommer handla om mitt liv och mitt liv med hundar.

Först ett litet intro. Sedan ett pytte, pyttelitet kapitel om mitt liv. Det gick fort, var varken roligt, intressant eller spännande. Resten blev om mitt liv med och runt hundar. Det blev genast mycket längre.

Bokförlaget trodde att boken skulle bli en aning svår läst. Öh, jag förstår inte varför?? Jag som hade tänkt få till en pocket version som man lätt kan ha med sig på sol semestern, eller på bussen eller annat!!


Min förkylning sitter stenhårt. Verkar inte vilja ge med sig alls. Känner mig ändå ganska pigg i huvudet (emellanåt). Nässprayen är toppen så jag känner mig inte snorig och äcklig heller. Det är hostan…hostan som inte ger sig.


Per var igår på Apoteket och köpte med sig en förpackning med tabletter Noskapin som skall hjälpa mot hosta. På paketet står det – ”Vid tillfällig och kortvarig rethosta”. Att hostan är tillfällig det fattar jag, då jag annars inte hostar. Men hur sjutton skall jag veta att den är kortvarig?? Hur vet man om den blev lång eller kort innan man har slutat att hosta? Inte alltid lätt att leka doktor, eller hur?

Idag är det till att bada hundar. Hoppas nu att alla medikamenter som är inhandlade skall kicka in så att man orkar med att bada hundar och sedan åka till Norge/Hamar imorgon.

Ha en underbar lördag allihop!!

Inga kommentarer: