onsdag 26 oktober 2011

MELLAN BADA HUNDAR!!

Idag är det till att bada lite hundar. För att hålla dem fina räcker det inte med att bara bada på fredagen innan utställning. Nä, ibland behöver man preparera och fixa lite i mellan också.

Idag blir det till att använda Day To Day schampo och balsam. Ett härlig och krämigt schampo som är underbart att jobba med. Inte gör det bara att hundarna luktar så himla gott det återfuktar även pälsarna vilket kan behövas ibland när man badar dem ofta. Så att pälsen inte blir torr och frissig. Just nu är det mycket fukt i luften men när minusgraderna kommer blir det lite torrare för pälsarna. Kan vara skönt att förbereda dem lite!!

Alla hundar passar kanske inte att bada i samma sorts schampo. Allt beror på i vilket skick det är just för dagen. Vissa kanske är torra och spröda i pälsarna och andra kanske är i fällning. Vissa pälsar tovar lättare än andra. Så ja, det kan vara en djungel att hitta rätt produkt.

Men Day To Day funkar alltid, så det blir så idag. Så just nu känner man att Cocos doften sprider sig i hela huset!!

Schampot och balsamet hittar ni givetvis i vår WEBSHOP!!

1 kommentar:

klackar & kaffe sa...

tävla på klackar och kaffe om en egendesignad almanacka från TryckDig! HÄR: http://klackarochkaffe.se/2011/10/31/tavling-tryckdig/