fredag 7 oktober 2011

@LLTID @NTRÄFFB@R!!

Nuförtiden är man ALLTID anträffbar eller i alla fall nåbar. Förr fanns bara en hemtelefon och då oftast utan telefonsvarare. Nu finns all teknik i världen att nå varandra. Finns i stort sett inte en chans att gömma sig eller smita undan.


Det finns, mail, skype, msn, mobil, vanlig telefon, facebook och andra Community sidor där man med några enkla knapptryckningar kan skicka meddelanden till varandra. Herregud, det finns säkert massor med mer & andra sätt att nå varandra. Jag kan inte alla!!

De flesta vet också var man är och befinner sig, då man lägger ett meddelande i bloggar, Checkar in via Facebook eller Twittrar.

Ibland blir jag nästan lite stressad av detta. Får man t.ex ett sms så förväntas man på något sätt att svara på momangen. Även om man kanske inte svarar direkt så är man ju ändå nyfiken som i en strut och kan inte låta bli att springa och kolla i mobilen när det plingar till.

Samma är det med mail. Ungefär varannan timme så går man in på datan och kollar om det är någon som har mailat. Det blir någon form av rutin i vardagen att kolla av alla dessa saker om någon har skickat något meddelande.

Vår ena dator där vår ”hund” mail ligger krånglar och har krånglat en tid nu. Skall försöka få ordning på den imorgon. Så den rutinen att kolla av den har jag sluppit de senaste dagarna.

Men nu har jag skaffat mig en mail till. Så nu kan man även maila till min iPhone. Skall det vara så skall det vara eller hur. Den adressen är iphone@vouges.se




Hur sjutton klarade vi oss förr?? Hur överlevde vi utan att kunna kontakta varandra närsomhelst och hursomhelst?

Häromdagen kom det ett lass Chris Christensen från USA. Det blir då en massa kånkande och bärande. Nästan ett ton shampoo mm. Mycket muskler blir det!! *ler* Nu är det mesta uppackat och klart. Så skönt att slippa alla dessa kartonger överallt. Lite nyheter kom med denna gång också. De kommer att läggas ut allt eftersom i webshoppen!!

I helgen skall vi göra en visit till Norge. Har inte varit där med våra Japaneser så mycket så vi tänkte dra till Hamar. Skall bli spännande att åka på en liten tur. Förkylningen sitter fortfarande kvar. Febern och hostan kommer och går. Men med lite Ipren och nässpray så skall vi nog överleva helgen och resan. Till de som skall till Sundsvall önskar vi lycka till!!

Har städat och fixat hela dagen, så nu kommer jag snart ta fredag och ser fram emot lite fredagsmys i kväll. Hoppas nu att alla får en trevlig och härlig helg.

Inga kommentarer: