fredag 2 september 2011

GODA RÅD KAN BLI DYRA!!

Häromdagen så fick jag ett telefonsamtal där en person i fråga ville ha diverse råd. Jag ställde givetvis upp och försökte ge dessa råd så gott jag kunde och utgick då självklart från mig själv. Kan ju inte göra något annat.

Visst jag ifrågasatte vissa bitar mest för att då kunna råda denna person. Personen i fråga hade flera olika saker som denne ville diskutera. Jag försökte givetvis mitt allra bästa!!

Men vad händer – Jo, det surras runt, förvrängs och ändras. Mina råd har nu vänts mot mig och allt bara för att personen i fråga själv hade kommit i kläm på flera punkter, så nu är jag den ONDA!! Tänk att dina problem plötsligt blev mina – Hur gick det till??

Jag ringde INTE dig, DU ringde mig. Jag skulle aldrig ringa upp dig och ifrågasätta vad du håller på med. Vad du gör och sysslar är ditt ansvar. Men du ringde mig och jag försökte hjälpa dig, med mina råd och utifrån mina erfarenheter.

Jag förstår så här i efterhand inte varför du ringde mig överhuvudtaget. Om du inte var beredd på att höra på hur jag såg på dina ”problem” så tycker jag i fortsättningen att du skall ringa någon som inte är riktigt lika ärlig utan någon som kanske kan ljuga lite för dig och kanske försköna sanningen.

Om vi säger så här, jag är inte direkt förvånad. Det skall i stort sett alltid spekuleras och förvrängas. Det tog bara ett samtal senare och ett öra för att allt skulle bli fel. Jag står för vad jag har sagt och vad jag tycker. Sen att inte hela sanningen sägs utan bara vissa valda delar är inte mitt problem.

Önskar dig ändå all lycka, och hoppas verkligen ärligt av hela mitt hjärta att allt löser sig till det bästa för både dig och dina hundar i framtiden!!
Säger det igen;
– MAJ GAAD!!

TGIF!!

Inga kommentarer: