torsdag 1 september 2011

GARDEROBER!!

Är det ett problem eller lyxproblem?!

Till helgen måste jag ta tag i våra garderober. Barnen har ju nu flyttat ur huset och jag har numera tillgång till flera garderober än innan. Närmre bestämt 22 stycken sammanlagt.

Per är nu hemma från New York, vilket givetvis är väldigt skönt. Men med sig hade han en massa kläder från NY. - Öhh, var skall jag få plats med dem. Det är redan proppfullt!! Har inte ens galgar så det räcker.

Att rensa ur är väldigt skönt, speciellt när allt är klart, Innan man börjar så tänker man att de man inte har använt det sista året ryker. Samtidigt blir allt så mycket mera lätt tillgängligt och mera överskådligt.

Men vad händer då!? Jo, man hittar kläder som man hade glömt av att man hade. Och tänker; - Åh, detta är ju min favvis. Eller; - Denna måste jag spara, kan ju vara bra att ha!!

Själv har jag lagt på mig ett extra kilo eller det är nog mera och kommer ju då givetvis inte i allt längre. Men då tänker jag genast; - Om jag går ner lite så kommer jag ju i dessa igen. Vips, så hamnar ändå allt i spara högen.

Nä, jag får dra med mig Per till IKEA även om han tycker det är hur tråkigt som helst, så att det blir någon ordning här hemma. Dags att köpa mera så att vi kan förvara allt och givetvis en rulle med svarta sopsäckar.

Vi har en ledig helg från utställningar denna helg, då är det massor med annat att ta tag i. Skall bli så skönt att inte behöva ge sig iväg utan bara vara här hemma och fixa och dona. För jag lovar, det behövs verkligen!!

Nått sånt här skulle man ha, eller hur?

Inga kommentarer: