onsdag 10 augusti 2011

REGN I KÖPING!!

Känns nästan inte som att man hinner hem förrän man skall iväg på utställning igen. När det var dags för Köping så var det bara att gå upp i OTTAN för att sedan åka en lååång väg tidigt på morgonen. Per kommer upp och säger - Peter vi åker inte, vi stannar hemma......

Jag fick som jag ville och iväg kom vi. Det regnade hela vägen men som tur var så var det ett litet uppehåll när vi kom fram så att vi kunde sätta upp tältet som skydd mot vädrets makter.

I ringen hade vi en underbar dam från England, vid namn Mrs. Brenda Jones. Hon verkade så ärligt intresserad av rasen vilket gör allt extra kul!! Bästa hane med CERT & CACIB blev "Viktor", Vouges Roiyaru Toriko. 2a Bästa Hane fick "Kenzo", Ch. Aranel Kenzo bli med res-CACIB. Med oss hade vi bara två tjejer det längsta strået drog, "Kiki", Ch. Homerbrent Chinki som slutligen blev BIR med CACIB. "Sawa", Ch. Homerbrent Sawayaka blev 2a Bästa Tik med res-CACIB.

VOUGES ROIYARU TORIKO
(bild från Borås)

Efter utställningen så sa domaren att hon var såå lycklig över att få döma så fina hundar. Extra speciellt tyckte hon att det var att få göra en Homerbrent till BIR i Sverige då hon hade följt Mollys hundar med intresse i England. Som sagt, så kul med domare som visar ett stort och genuint intresse för en ras som de inte ens har själva hemma.

Eftersom det regnade så så blev det tyvärr inte någon BIR & BIM bild på dränkta Jappar!!

Inga kommentarer: