torsdag 30 juni 2011

DET GICK BRA I AVESTA!

Vouges Roiyaru Naiki - BIM & CH. Aranel Kenzo - BIR

Resan till Avesta var lika galen som till Österbybruk. Upp i ottan för att ge sig av och sedan hem igen samma dag. Men går det bra under dagen så underlättar det ju en del!

"Kenzo", Ch. Aranel Kenzo var återigen BIR. Hans lilla dotter "Greta", Vouges Roiyaru Naiki var Bästa Tik med sitt första Cert, från juniorklass. Detta var hennes andra officiella utställning då hon var 2a Bästa Tik med res-Cert i Vänersborg efter vår "Kiki", Ch. Homerbrent Chinki som fick sitt sista cert och blev Svensk Champion.

"Viktor", Vouges Roiyaru Toriko var 2a Bästa Hane med sitt 4de Cert. I Avesta var även lilla "Kiki", Ch. Homerbrent Chinki 3a Bästa Tik.

Vi hade en trevlig dag med vänner och bekanta medans vi väntade på att grupperna skulle starta. "Kenzo" var utplockad till en början men fick sedan lämna ringen. Domare var Mrs. Sylvie Desserne från Frankrike. Hon dömde både rasen och Grupp-9!!


Ch. Aranel Kenzo i gruppen!

Nu till helgen har vi lyxen att inte ha så långt att åka då det är utställning i Borås. Ena dagen SKK och andra SDHK. Vädret ser inte ut att bli det bästa, men det är lika för alla. Vem kommer att ha torrast hund?? ;-)

Efter detta har vi nära igen, Tvååker står på schemat. Med oss har vi "bara" Japaneser. Cavaliererna vilar upp sig lite i hemmets lugna vrå. Var skall vi sedan?? Har glömt men har anmält lite här och där... så vi ses säkert i ringarna på nån idrottsplats i vårt avlånga land i sommar!!

Inga kommentarer: