tisdag 12 april 2011

FORSHAGA ETT ÅR SENARE!

2010 - ARANEL KENZO, BIR

2010 var första gången som vi ställde ut på en SDHK utställning. Detta skedde i Forshaga. Både jag och Per tyckte då att det var en trevlig utställning och debuten gick bra. "Kenzo" blev först BIR och sedan i finalerna var han både BIS-JUNIOR och senare även BIS-2. Vi hade med oss lilla "Betty", Homerbrent Betsu i Juniorklass med hon ville inte. Vilket är helt ok, första gången för henne och inomhus var kanske inte det bästa. Vi gjorde i alla fall ett bra försök. Med oss hade vi också lille "Viktor", Vouges Roiyaru Toriko men han var bara med för att social tränas och lära känna miljön. Kanske skulle vi ha gjort så med "Betty" också innan. Lätt att vara efterklok, eller hur?

Hem åker vi glada och nöjda och känner att SDHK utställningar måste det bli flera.....


2010 - ARANEL KENZO, BIS-JUNIOR

Men vi hinner knappt hem innan jag får höra att jag hade röda byxor på mig. Plus att jag hade suttit ned i ringen.... Inte så farligt kanske men det stoppade inte där. Fick också höra att "Kenzo" inte var något speciellt att ha. Betty var FÖR plattnäst och FÖR liten och skulle inte kunna ha några valpar. (Hon har just nu 4 stycken). Det stannande inte där för lille Viktor som struttade omkring hade helt fel päls, och den skulle aldrig bli bra. Så fel allt blev nu när man har resultatet och facit ett år senare.

2011 - HOMERBRENT SAWAYAKA, BIR & ARANEL KENZO, BIM

I år hade vi med oss tre debutanter och det var tikar. Tidigare har vi bara visat våra hanar men nu var det dags för flickorna att visa var de går för. "Sawa", Homerbrent Sawayaka blev BIR och fick sitt första cert i Sverige. "Kiki", Homerbrent Chinki var inte långt efter och blev 3a Bästa Tik med res Cert. Lilla "Greta", Vouges Roiyaru Naiki var i valpklass och blev BIR-Valp.

I år fick "Kenzo" stå tillbaka och blev BIM. "Viktor", Vouges Roiyaru Toriko som ett år tidigare hade sin valp päls kvar blev 3a Bästa Hane med Res Cert. Han blev ju BIR med Cert i Göteborg på MyDog i Januari i år.

Mest nöjd med dagen var jag nog över att våra flickor skötte sig över förväntan i ringen. De både travade på och "showade", så att jag nästan fick gåshud själv. Kan man bli mera stolt!?

Dagen var mycket trevlig. Alla var glada och vi njöt av dagen tillsammans med Eva-Britt, Ingrid & Börje eller ja, alla som var där. Måste säga att SDHK utställningar är riktigt trevliga.

På vägen hem skulle vi stanna på en Golfklubb och äta middag tillsammans med Henrik Johansson och Tjörn gänget Barbro, Anna & Magdalena. När vi väl var framme var golfklubben stängd. Men jag rusade av hundarna på banan, så att de fick sträcka på benen efter en lång dag i Forshaga innan vi alla for vidare till McDonalds i Säffle.

Vissa hade lite problem att ta sig dit, men väl framme så smakade det gott med en burgare, kaffe, glass och allt annat vi "mölade" i oss. Men vad händer.....

Vi hinner knappt hem innan vi får höra en massa om oss och våra hundar igen. Varför blir det så just i Forshaga? Vilar det något ont över denna utställning, eller vad beror det på? Tänk att det finns proffs till allt. Dessa proffs kan allt och vet allt. De har ju också alltid de bästa hundarna. Men om de nu är så bra, varför är de lämnade hemma??

Kanske är det tur att det var sista året SDHK hade sin utställning i Forshaga. Jag håller tummarna för en trevlig ort till nästa år. Vi kommer, va så säker!

Tack i alla fall till Ingrid, Börje, Eva-Britt, Henrik, Anna, Barbro och Magdalena med flera för en trevlig dag tillsammans!! Hoppas nu på flera mysiga och trevliga utställningar tillsammans.... ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänkte bekanta mig lite mer med dig och letade efter din frågelåda, men ser att du inte har någon? Tycker det är lättare så än att leta i kommentarer som flyter bort med tiden :(. Du planerar inte att skaffa en?

Sett att folk använder t.ex: www.valresultatet.se , krävs ingen inbjudan och det är gratis. exempel finns på: valresultatet.blogg.se :)

kram