onsdag 16 februari 2011

VAD HÄNDE EGENTLIGEN?

Ja, det kan man undra. Men jag har beslutat mig för att släppa detta och inte grubbla vidare. Känns bäst så, annars blir man galen kanske. Eller i alla fall galnare!!

Vad hände då egentligen under tiden. Allt rullar ju ändå på som vanligt, med hundar hem och allt.

TORSDAG:

Ja, det var ju den konstiga dagen. Men innan allt började så han vi i alla fall med att åka till veterinären med 5 hundar för att kolla lite hjärtan;

• Ch. Vouges Charlatan
• Ch. Rosscrea Free Loader
• Ch. Clopsville Baileys
• Ch. Vouges Charlotte
• Ch. Vouges Delicious

Alla var UA vilket är skönt. Visserligen är de ”bara” 4-5 år gamla så det skall ju inte vara något. Men ändå, man är lika nervös varje gång. Har flera som behöver nya intyg men man får ta dom i omgångar. Får skrivkramp av att fylla i alla blanketter och sedan att hålla reda på mera än fem i ett väntrum räcker.

På kvällen var det 25-års Fest i Stockholm för Panos Emporio som Per numera jobbar för. Detta kom lite i skymundan för allt annat som hände här på dagen men som jag har förstått det så var det en mycket lyckad fest med pompa och ståt. Många kändisar fick Per ”luft” pussas med. Lite bilder från festen finns att se på finest.se eller se filmen från festen nedan;




Själv låg jag hemma i soffan och skrev romaner i mitt huvud – ”Det okända hotet”

FREDAG:

Upp med tuppen efter en sömlös natt. Dags att åka till nästa veterinär och besiktiga ”Marina” & Lilla ”Angie”. Båda skall få nya hem. Tanken var att ”Angie” skulle flytta till Stockholm på eftermiddagen blev inställd på grund av all snö som hade kommit där. Vi beslutade oss för att vänta tills på Söndagen istället.

Sent på fredagskvällen kom Per hem vilkens var väldans skönt. Jag kände att jag kunde släppa lite på all min kontroll och bara sjukna ner i soffan och nästan döööö…

LÖRDAG:

Ja, lördagen blev först en riktig slappar dag. Per var hemma och allt var lugnt och skönt. Vi planerade vår kväll som skulle bli en utekväll på restaurang i Göteborg. Johanna hade ett tips på ett bra ställe så hon fick äran att ringa och boka bord. Vi skulle bli 14 personer som skulle ut och då är det kanske bäst att boka innan. Vi gick ut och åt på en pasta restaurang som heter ect. Jätte trevligt ställe med mycket god mat. Hela min ”Stora” familj var ute och firade att min dotter har fyllt hela 20-år. Herregud, hur kan hon ha blivit så gammal när jag är så ung? Har aldrig varit bra på matte, men detta förstår jag bara inte.. ;-)

SÖNDAG:

Ännu en slappar dag. Kändes då fortfarande som om man inte riktigt fick lust att göra något. Så matt och så trött efter allt som har hänt. Så det blev en skön dag. Det enda måstet var att bada och fixa till lilla ”Angie” då hon flyttade under eftermiddagen till en underbar familj i Stockholm. Lilla ”Angie”, så liten men ändå lämnade hon ett stort tomrum efter sig. Hoppas nu att hon har det bra och att hon sköter sig och inte hittar på en massa hyss!!

MÅNDAG:

Ny vecka och nya tag. Efter allt slappande så låg man efter med allt. Så måndagen fick bli en ”ta ikapp dag”! Plus att huset är fullt av löptikar, 7 stycken är det nu. Ni kan tänka er hur glada mina pojkar är just nu, de stackarna. Men ”Frankie”, blev en glad kille då han under kvällen fick till en ca 25 minuters flört med lilla ”Lisa”.

I sista sekunden som vanligt sitter man (Eller Per) och anmäler hundar till Malmö!!

TISDAG:

Städa, städa & städa… inte riktigt ikapp ännu men snart. Idag flyttade min älskade, vilda och glada ”Marina”, Vouges Voodoo Witch. Tuffa beslut men jag vet att hon kommer att få det UNDERBART hos sin nya matte Sandra i Alingsås. Jag önskar dem all lycka. Även här hoppas jag att ”Marina” sköter sig och inte hittar på några dumheter.

Per börjar jobba senare och senare dagar. Snart får jag ta honom i örat och se till att han skärper sig. Han är så noga med sitt jobb, tar allt på allvar och vill ha koll på allt. Då menar jag allt, från golv till tak. Och på ett stort företag som Panos så kanske det inte räcker med 8-timmar per dag. Men behöver han verkligen ha koll på ALLT? Finns det inga andra som jobbar där?? *Ler*

Nä ,skämt å sido. Jag ser på honom hur kul och roligt han tycker det är så han får väl hålla på. Jag har ju mitt här hemma, och det är inga 8-timmar per dag… mera 24 timmar om dygnet.

ONSDAG:

Onsdagar är en sån där tråkig mellan dag. En dag inget händer, så då tänker inte jag göra något extra heller. Att hålla på med Nutrilett hela dagarna gör en inte gladare precis.

RESTEN AV VECKAN:

Lite spännande händer. Det kommer en tik från Tjeckien som skall paras med Bailey. Samtidigt kommer ”Laila”, Ch. Vouges Orthia hem och det skall bli kul att få hem henne igen. Hon har ju varit på turné ner i södra Europa. Nu kommer hon att visas flitigt här hemma i Sverige under 2011 istället. Kul, eller hur!?

Lilla ”Lotta”, Ch. Vouges Charlotte löper, så en parning här hemma blir det säkert också. Börjar bli lite sugen på en Cavalier kull nu. Bettys valpar är just nu hur söta som helst. Öppna stora ögon har de nu. De blev 2-veckor igår och är nästan redan nu uppe på benen och knatar omkring. Bilder kommer….

Näpp, nu skall jag ta mig en kopp Nutrilett och en kopp kaffe!! Som Maria Montazami säger – MUMS!! Känns lite skönt att vara ikapp med bloggen oxå!! *ler*

Inga kommentarer: