torsdag 2 september 2010

GOTLAND - SÖNDAG

Seg söndag morgon. Allt skulle packas och städas innan vi gav oss iväg till utställningen. Först lite kaffe så att man vaknar och en och annan cigg... sedan var det bara att sätta igång. För gud som man hinner stöka ner och sprida ut sig...

Packa, packa, plocka, packa & plocka... tiden gick och stressen för att inte hinna färdigt i tid kom mer och mer. När Thomas plötsligt säger; - Vi behöver inte städa, jag har varit iväg och betalat extra för städning. Åh, tack Tompa...!!

Allt väl i bilen och dags att åka mot Visby och utställninga nummer två.

Även denna dag gick bra för våra Cavalierer. "Todd", Hazelcoat's Thaddius Todd vann Juniorklassen med CK, och "Rickey", JWW-2010 Clopsville Gin Rickey vann unghundsklassen med CK. "Jackson" Ch. Vouges var 2:a i Championklassen idag med. I bästa hane så var han 2:a. "Rickey" var 3a Bästa hane med sitt andra cert! och "Todd", blev 4a Bästa hane.

"Mayha", Hazelcoat's Changeling vann Juniorklass tikar med CK. Men i öppenklassen och bytte "Tina" och "Paris" plats och "Tina" vann med Ck och "Paris" blev 2a.

"Mayha", drog det längsta strået av tikarna och var 5a Bästa tik med sitt 2a Cert!! Whoohoo, vilken Lena & Thomas helg!! Stort Grattis till er båda!!!

Sedan krockade ringarna nästan och Per och Kenzo rusade bort till Japperingen och fick sitt 23:e Cert och blev BIR, för Rui Oliviera från Portugal. "Valle", Vouges Roiyaru Furyo vann återigen juniorklassen med CK och var 4a Bästa Hane. Grattis igen Gun-Britt


JWW-2010 ARANEL KENZO - BIR

Efter allt allt var klart så var det bara att sätta sig ner och vänta på att både grupp finaler och färjor skulle gå!! "Kenzo" var inne i gruppen men var inte placerad. Nöjda ändå med helgen packade vi ihop och körde ner till färjan.

"EFTERSNACK"

Väl nere vid färjan så är det bara att sitta och vänta och ha tråkigt. Vädret var strålande, lika strålande som det har varit hela helgen. Förutom en skur på förmiddagen.

Väl på färjan så gick vi för att köpa oss lite att äta. Denna färja var mindre än den vi kom med så att man hade platser att sitta på (Som på ett flygplan). Lite trångt, men det gick.. Jag hoppade in vid fönstret med min bricka. Per skulle precis sätta sig, då en röst i högtalarna sa att ALLA bilförare skulle ner på bil däck!!

Öh, vi fattade inget. Per gick ner till bilen och jag satt kvar med maten och åt. Senare kom en förklaring i högtalarna att bilarna var tvungna att lastas av då det var en bil på färjan som läckte bensin. Denna bilen var tvungen att köra av och fick inte följa med på resan, pga säkerhet!!

Efter en stund kom Per och den läckande bilen var av! Per fick gå tillbaka med sin mat, då den var kall. Han fick en ny och färjan började att åka. Lite sena blev vi men vad skall man göra åt det.

En film startade och Jag och Per satte på oss lurarna för att se. Men bläää... vilken skit film. Jag somande bums. Filmen på dit vägen var mycket bättre!!


"RÖK PAUS"
(och hemlängtan)


Väl framme igen i Oskarshamn så var det bara att köra vidare i de mörka småländska skogarna. 4 timmar framför oss... Det gick bra, och väl hemma ville Johanna bjuda på sina egen bakta bullar!! Hihi... dom är för gulliga!!

Allt hemma var toppen. Johanna & Anton har skött hundar och hem exemplariskt. Så det enda vi behövde var att rasta hundarna vi hade med oss och hoppa i säng!!

Tack Lena och Thomas för en mysig helg tillsammans på Gotland. Vi har gjort resan förr, och jag hoppas att vi kommer att göra om detta flera gånger i framtiden!!

Tack också till Johanna & Anton för att ni sköter om allt hemma så himla bra!!

Inga kommentarer: