onsdag 25 augusti 2010

JWW-10 ARANEL KENZO

Har inte bloggat på evigheter. Vet inte varför men nu har jag massor som vanligt att ta igen.

"Kenzo" fortsätter sin framfart i ringarna. Han har nu sammanlagt 21 CERT och numera cert rekord på Japanese Chins i Sverige. Förhoppningsvis så kommer han att ta något till i alla fall då han "bara" är 17 månader och inte blir 2 år förrän i mars 2011!! :-)

I Askersund Blev han BIR och fick cert & CACIB för Magnus Hagstedt. Detta var dagen efter att vi hade haft Cavalierspecial på samma plats. Så Cavaliererna hade två dagar att tävla på. Men på söndagen blev det helt annat än på lördagen. Men vår Ch. Clopsville Baileys gjorde det bäst av våra Cavalierer med att bli 2a Bästa Hane med res-CACIB. Kommer inte ens ihåg vad domaren hette som dömde Cavaliererna mer än att han var från Canada och att han även dömde dagens BIS final.



JWW-2010 ARANEL KENZO - GROUP 2

Senare på eftermiddagen var det dags för finalerna. Gruppdomare var Kerstin Nilsson och Kenzo slutade vackert som GRUPP-2!!



KENZO -BIR

Denna helgen som har varit så åkte Per & Kenzo själva till Eskilstuna och Norrköping. Vi hade bara anmält Kenzo och inga Cavalierer.


I Eskilstuna på Lördagen så blev Kenzo BIR för Rainer Vourinen från Finland. I gruppfinalerna så slutade de som GRUPP-3 för Solie Bister, även hon från Finland.


På Söndagen i Norrköping så blev Kenzo BIR igen, domare var Stefan Sinko från Slovakien. Per stannde till gruppen. Blev där utplockad bland de 8 (eller nått sånt) men fick ingen placering i gruppen denna gången. Men vad gör det, jag är så glad och stolt över mina killar som gjorde ett fantastiskt jobb denna helg i alla fall!!


JWW-2010 ARANEL KENZO - GROUP 3

Inga kommentarer: