måndag 26 juli 2010

VI HAR SETT...

..en annan del av Köping. Alltså den regninga och stormiga sidan.

Igår var det utställning i Köping. Tidigt som attans gick vi upp för att åka. Vädret här hemma var Ok. Lite mulet, men ljust mulet om man kan säga så, och inget regn. Men när vi kom till Alingsås så började det att regna. Sedan regnade det hela vägen till Köping. Väl framme, så slutade det att regna då vi öppnade bildörrarna. Vi plockade ut hundar och tält och allt man har med sig på utställning.

Väl framme vid ring 17, satte vi upp allt och precis när vi var klara började det igen. Och SOM det regnade. Vi satt i tältet och huttrade och hörde knappt vad vi sa till varandra så det smattrade så på tältet. Samtidigt kom det mer och mer folk till platsen och alla fick kämpa i stormen och ösregn med att få upp sina tält. *Usch*, stackars er..

Jag tappade lusten helt för att ställa ut hund. Klockan närmade sig 09:00 och det regnade som attans fortfarande... Men så hörde man plötsligt en röst i högtalaren som sa, - Pga oväder så skjuter vi på starten av utställningen till 09:20.

En sån tur vi hade, för vid 09:30 slutade det att regna. Vi klarade oss hela dagen, ingen hund behövde bli blöt, och inte vi heller. Men det blåste och var kallt. Men vi slapp att bli blöta i alla fall.

Hur gick det då? Jo, "Kenzo", JWW-2010 Aranel Kenzo var BIR och fick både CACIB & Cert. Cert nummer 17!! Så kul... det var 14 Japaneser anmälda, men endast 4 kom in in ringen?

"Bailey", Ch. SV-2010 Clopsville Baileys var 3a Bästa Hane, "Jackson", Ch. Vouges Invincible var 4a Bästa Hane. "Tina", Vouges Christina fick sitt andra Cert och var 2a Bästa Tik. Tätt följd av "Jojo", Ch. Vouges Jocelyn som var 3a Bästa Tik.

Snabbt som attans packade vi ihop och tog oss hemmåt. När väl bilen var packad och allt var plats, så kom det några droppar från himlen igen. När vi var på motorvägen på väg hem så kom det mera.

Nöjda med dagen satt vi i bilen och sa - Vi hade trots allt tur med vädret.

Kanske är detta något man skulle ha med på utställningarna i fortsättningen!?

Inga kommentarer: