måndag 24 maj 2010

HÄSSLEHOLM IGÅR!

Igår var vi i Hässleholm över dagen på utställning. Upp med tuppen och iväg. När vi kommit en bit på väg kom vi på att vi glömt våra jackor. Men några klick med iPhonen så såg det ut att bli fint väder, så vi lugnade oss med det.

Väl framme så märkte vi att den fantastiska iPhonen hade fel. Det var grått, mulet regnet hängde i luften och där Cavaliererna var blåste det inget. Men vid Japanese ringen blåste det som attan, både genom kropp och märg. När vi packade ihop efter finalerna så kom solen, genast blev det varmt och skönt igen. Solen följde oss hela vägen hem.


CLOPSVILLE GIN RICKEY
(GBCH Aranel Cosmic - Clopsville Gin Fizz)

Cavaliererna dömdes av Mr. Sean Carroll från Irland. Ca 70 Cavalierer var anmälda. "Rickey", Clopsville Gin Rickey vann Junior Klassen och blev tillslut 3a Bästa Hane, en placering från att få Cert. "Jackson", Ch. Vouges Invincible blev Bästa Hane med CACIB.

"Tina", Vouges Christina som gjorde debut i utställnings sammanhang vann Öppen Klass tikar och även hon var 2a om Certet och slutade som 3a Bästa Tik. "Tina" har fått stå lite tillbaka då hennes syster, Ch. Vouges Charlotte har visats. Även hennes bröder Ch. Vouges Charlatan & Vouges Chippendale har gjort det bra. "Chippen" var ju BIS i Finland härom veckan. Nu är det "Tinas" tur att visa vad hon kan gå för...

ARANEL KENZO
(GBCH Lanceian Pleasant Abi At Dekobras - Sleepyhollow Lida)

Mr. Andrew Brace från England dömde Japaneserna som var ca 8 stycken. "Kenzo" fick sitt 6e CERT & blev BIR. Alla sex certen är tagna från Junior klass. En gång till i junior klass för "Kenzo", sedan är det Unghunds Klassen som gäller.

Extra roligt var när vi hade tagit fotot ovan så sa Andrew Brace att han också ville fota, då han tyckte att "Kenzo" var en sån fin hund. Han rusade in tälet och raffsade i sin väska för att ta fram sin egna kamera. Det måste jag säga att det var väldigt roligt att höra. Det var ju ändå självaste Mr. Andrew Brace som sa det. ;-)

Visst matchade vi varandra, jag helt i rosa (förutom kavajen) och domaren med rosa slips....... :-)

Inga kommentarer: