måndag 10 maj 2010

ARANEL KENZO - LÖRDAG!

Medans Anton & Johanna åkte till Larv runt 07:00 så strosade jag och Per runt här hemma i våra röda morron rockar!! Vi hade ingen panik. En hund anmäld och "Kenzo" skulle inte in i ringen förrän runt 12:00.

Stressad som jag ändå är så kom vi iväg tidigare än vad Per hade tänkt. Jag är mer sån att, det är så skönt att vara på plats och ha god tid på sig. Vilket Per inte riktigt höll med om. I alla fall inte idag, då vädret var uselt. Regn, kallt & grått.

Vi försökte verkligen tänka till att ta på oss varmt. Men väl på plats så kom vi båda på att vi hade nog inte riktigt tänkt ordentligt. Burrrr, så kallt. Det var nästan så att knäskålarna hoppade och skallrade. Vi satte oss i bilen i omgångar för att få lite värme. Efter en stund så åkte Per till McDonalds för att köpa oss varsin var Latte!! Mums...lite värme!

Trevliga människor på plats gjorde allt lite lättare. Även Barbro dök upp, utan hund men termobyxor under jeansen. Åhhh, just då önskade jag att jag hade tänkt till lika klokt som Barbro. För hon såg minsann inte ut att frysa!!

Japanese Chins skulle dömas av Bo Lasthein Andersen från Danmark. "Kenzo" blev BIR och fick sitt 4de CERT. Med denna vinst så kvalificerade han sig att få delta i två finaler. Bästa Junior & Best In Show.


ARANEL KENZO - BIR & CERT (no. 4)


ARANEL KENZO - BIS JUNIOR

Bo Lasthein Andersen dömde även Bästa Junior och "Kenzo" blev BIS. Herregud, han gjorde det igen. Han blev ju även BIS Junior på SDHK i Forshaga.

ARANEL KENZO - BEST IN SHOW

Sist på dagen var det dags för BIS FINAL. Dömde gjorde Kerstin Nilsson från Danmark. "Kenzo" avancerade från Forshaga där han blev BIS-2 och blev denna gången BEST IN SHOW!! Otroligt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Stoort Grattis,fantastiskt kul för er och den stiliga "ulltotten" Åå så stilig herre=)


kram Ingela