onsdag 26 maj 2010

ÄR SÅ TRÖTT!!

Jag brukar få sån energi av solen, men idag hjälper inte ens den. Valparna i sovrummet har levt loppan i två nätter i rad nu. Så idag har jag förberett för en flytt ut i köket. Nu är det dags för de små att se att det finns en större värld. Ser fram emot att få sova en hel natt utan att vakna.....

I måndags hade vi två mycket trevliga familjer här som var och tittade på hundar och valpar. Som vanligt så blir det massor med frågor och prat om hund.

Igår var det dags för "Panter Tanterna" att anlända. Inga bilar kråglade, endast en TomTom GPS'n som blev svart och ibland inte ville "prata", gjorde att det säkert blev en extra tur för damerna. Men det tycker jag bara är bra, för då får de ju se mera av vackra Kungsbacka.

Både Barbro & Eva-Britt var på toppen humör som vanligt. Det fnissades redan när de steg ur bilen vid 12 tiden på förmiddagen. Sedan fnissades det och fnissades det i timmar.....

Så kul att få besök när alla har samma genuina intresse, hundar (Japanese Chin) timme efter timme pratade vi om hundar, avel, namn på valpar, utställningar ... ja allt. Sedan gick vi även igenom lite Cavalierer. Vi fikade, åt och åt mellan varven.

Barbro hade med sig en hel kartong plus en pappkasse fulla med "gamla" Japanese tidningar/böcker. Hela morgonen, eller ja hela dagen har jag bläddrat och bläddrat. Så kul att få ta del av lite historia. Många hundar har man ju hört talas om men inte sett. Så nu har jag gluttat på Japaneser så att ögonen nästan går i kors. Har inte fått gjort något vettigt idag men än fixat för Riah och hennes valpar i köket!!

Det dröjer förhoppningsvis inte så länge innan Barbro & Eva-Britt kommer igen, för jag saknar redan det där "fnisset".... ;-)

Tack Eva-Britt för presenten, nu finns det ingen risk att det luktar hund hos oss, i alla fall!! ;-)

Inga kommentarer: