fredag 2 april 2010

VILKEN DAG!!

Har sedan några dagar tagit en massa beslut. Vissa svåra & tråkiga, andra mera roliga och lätta!!

Ett av det jobbiga besluten var att låta "Valle" vår ena Japanese Chin valp flytta. Jag har bestämt mig för att behålla "Viktor". Vet inte om jag har gjort rätt, nått säger mig att det är "Viktor" som skall stanna, och då får det bli så.

"Valle" har idag flyttat till sina nya ägare. Han åkte från oss tidigt imorse. Måste erkänna att det är lite sorg i mitt hjärta. Dessa tre små pojkar har betytt mycket för mig. De har varit så underbara att ha, jag har bara njutit av dem varje dag. Nu är det två, det känns tomt. Men jag vet att "Valle" har hamnat i en toppen familj och kommer få ett fantastiskt liv med dom. Så jag är inte orolig ett enda dugg!! Jag har ju nu "Viktor " & "Ville" att njuta av....

Idag har även Lilla Vouges Wedding Bell flyttat. En av "Baileys" & "Lisa's" första valpar. Denna rara lilla ärta kommer givetvis också få det toppen. De glada nya ägarna var här idag och hämtade henne. Två valpar på samma dag... genast känns allt så tomt. Så underlig kännsla. Jag har ju massa andra hundar. Så tomt är det ju ändå inte. Vet inte riktigt hur jag skall beskriva den men jag tror att jag har blivit mer blödig än vanligt. Herregud, känns som om man inte vill lämna ifrån sig nått. DET ÄR MITT, DET ÄR MITT & BARA MITT!! Så känner jag. Varför känner jag så? Så har jag inte riktigt upplevt det innan. Kanske har det med åldern att göra. Jag får skylla på det i alla fall. ;-)

Trevlig är det i alla fall när Kari & Dan kommer på besök. Massor med skratt och kaffe!! Underbara människor som alltid får mig på gott humör. När Kari ändå var här passade hon på att shoppa loss på lite Chris Christensen produkter. Det började med en flaska, sen en till, sen en större flaska och sen sen till. Sedan fortsatte det så.... ;-) Kari får själv berätta hur stor och tung kartongen blev. *Fniss*

Mitt i allt detta skulle vi även göra ett besök hos veterinären. "Summer", Clopsville Passoa som bor hos min Faster till vardags har börjat löpa. Fick reda på detta lite sent. Kanske mest för att min Faster hade nog varit glad om "Summer" slapp allt detta med avel & utställning. Men i sista minuten klämde vi oss in på Västra Djursjukhuset och fick ett nytt hjärtintyg UA! Sedan var det bara hem och se om det gick para. Visst gjorde det det. "Summer" visade sin fina ända till och på ett tjillevips så satt de ihop. I EN timma!!!

Tur att det är Långfredag, hur skulle vi annars hinna med allt!!

GLAD PÅSK!!

Inga kommentarer: