onsdag 28 april 2010

CH. CLOPSVILLE CIMARRON

CH. CLOPSVILLE CIMARRON
(Maibee Montrose - Clopsville Missoula)

Nu ÄNTLIGEN gick det vägen, 3dje gången gillt. Tidigare är hon parad två gånger med Ch. Vouges Charlatan, men det gick inte så bra. Han kom inte in... antingen var Riah inte redo eller så är "Teddy" välutrustad. *Ler* Lille "Bailey", Ch. Clopsville Baileys gick det bättre för, och det säger väl allt om honom... *ler igen*

Idag valpade "Riah", två pojkar och en flicka. Allt gick på ca 1 timma. Hon kämpade på bra och allt gick fint. Valparna ser stora, tjocka, kraftiga och friska och fina ut. Nu skall det bli spännande att följa vad det kan bli av dessa små. "Riah" har mycket instinkter, hon vakar som en Hök över sina små. Morrar som ett helt Lejon om man kommer nära. Hon hugger som en Kobra om man vill röra eller lägga till dom små.

Herregud, det är som att ha en Varg i huset. Per vill inte varken röra eller titta på hennes valpar, han blir feg som en liten Mus. Jag är inte speciellt orolig. Men visst är det lite otrevligt att se sin snälla och gulliga hund på ett annat sätt än vad man är van vid. Tycker faktiskt att det är bra med instinkter och att hon vakar över sina små. Detta brukar släppa efter nån eller några dagar. Och då kan jag lova att Lilla Riah inte får ha dom ifred!! Så det så, för då är det jag som blir Älgen, alltså Kungen i huset igen.

Just nu tror jag det är bäst att låta henne mysa med valparna i fred, eller hur?

1 kommentar:

maggan sa...

...grattis till dom små! Tänk att vissa är sånna som vakar och vissa bryr sej inte...
ALLA är vi olika...
Kram