tisdag 2 mars 2010

UPPFÖDARPLAKETTEN!!

Vill bara tacka ALLA för de fina orden och gratulationerna till att vi fick plaketten. Det kommer fortfarande mail från när och fjärran. Helt otroligt!!

Alla dessa mail och inlägg på Facebook & vår gäsbok gör en aldeles varm. Att hålla på med hundar är inte alltid en dans på rosor. Man ramlar i massor med fallgropar, möter hårt motstånd och en massa mindre roliga saker.

Hundar som faller ur pga olika anledningar. Kombinationer som inte riktigt blir som man tänkt. Och det jobbigaste av allt, (som inte ens har med hundarna att göra) all skit snack, påhopp, förtal och diverse anonyma anmälningar.

Ibland undrar jag vad jag håller på med. Men så finns det samtidigt så många härliga stunder att man har svårt att vara utan "hunderiet". Så många härliga människor som skickar så fina mail och man blir både varm och rörd i hela kroppen. Man sporras och njuter och vill bara fortsätta!!

För bara några år sedan så tog jag åt mig allt. Det minsta lilla jag hörde, om mig själv eller mina hundar. Kände mig sårad och ledsen. Men jag har jobbat hårt på detta och känner att jag kan ta det på ett annat sätt idag än bara för några år sedan. Har lärt mig att vända all negativ energi till något positivt istället. Detta ger en ENORM drivkraft och jag vill bara mer...

Men att få mail från för mig både kända och okända människor, om att de uppskattar vad vi gör är ändå det bästa. Kan inte annat än att bli glad av mail som de nedan:

-------

"Det finns dagar man inte tror och det finns dagar som idag när man ser att livet är gott, men det finns faktorer som gör att man får det där lilla extra en känsla av värme och av gemenskap. det är inte många förundrat att just kunna ge så av sig själva utan förbehåll och därför vill jag skicka en alldeles speciell hälsning till just er ni som fått denna gåva. Det gör mig så glad att ni fått uppfödare plaketten i år och jag känner som säkert många andra att det har ni gjort er förtjänta av för jag vet att ni kämpat i total snöstorm mellan varven samtidigt som man skjutit pilar i eran riktning men ni har stått fast ni vet vad ni har och framförallt att ni kan.
STOR HEDER TILL ER FANTASTISKA PETER & PER & ETT GRATTIS FRÅN DET INNERSTA AV VÅRA HJÄRTAN"


--------

"Ni är så duktiga, och vi i cavaliervärlden är tursamma som har er som förebilder. Jobbigheter ni möter är ju ren och skär avundsjuka, för vem vill inte ha lika vackra hundar som ni? Önskar bara att ni slapp avundsjukan, eftersom era framgångar kommer av hårt slit och enorm kompetens och känsla för rasen."

-------

Nu skall jag bara njuta vidare av en härligt solig dag i Kungsbacka. Jag vill bara återigen tacka alla, och jag hoppas att ni förstår att jag verkligen uppskattar era fina ord. Jag är så glad att jag har så många fina vänner inom hunderiet. Det känns så otroligt skönt att ha er alla i min närhet. Ni ger mig mycket mer än ni kanske tror. Jag hoppas jag nån dag, kan ge er lika mycket som ni ger mig. ;-)

Hum, har nu läst igenom detta inlägg, blev det löjligt? Kändes nästan som ett värsta tack tal. Nä, det blir bra. Jag hoppas ni förstår vad jag vill säga.... *ler*

Inga kommentarer: