söndag 21 februari 2010

VOUGES ORTHIA

VOUGES ORTHIA
(Ch. Rosscrea Free Loader - Ch. Craigowl Ritz)

Som jag skrev igår blev "Laila" BIR, med CERT & CACIB i Slovakien igår. Hon blev även East Cup Winner 2010, vad de nu betyder. Hennes kompis Vouges Kennedy fick samma dag CERT & res-CACIB. Inte illa!!

Idag gick jag upp 06:00, då vi har löptikar som sover hos oss på natten. Det värsta är att de inte sover. De kör tåg hela tiden. Tillslut var jag så irriterad så att jag kände att jag lika gärna kunde gå upp. Per han märker ingenting. Man skulle kunna smälla av en BOMB brevid honom, han skulle ändå inte reagera. Konstigt fenomen detta??

Att när det gäller hundarna, om det så är nyfödda valpar eller annat med dom så hör han inget. Men om hans klocka ringer 06:30 på vardagarna, så hör jag inget. Hur kan det funka så? Hur vet man att "Det gäller inte mig", i sömnen? Men ringer samma klocka på en lördag eller söndag och det är hundutställning, ja då vaknar jag?? Visst är det konstigt att man kan ställa in sig så.

Idag har det varit Japanese Dag, ALLA våra Japaneser blev badade och fick klor & tassar klippta. Jag var ju uppe med tuppen, så jag kunde lika gärna bada hundar som att sitta och vänta på att Per skulle komma upp.

Valparna blev som vanligt små bollar. Marja, jag vad skall man säga - Där åkte den pälsen!! Ja, ja...lika bra det. Annars så får man ju bara springa efter henne med snabeldraken!

När jag väl var klar med alla, så skulle jag bara sträcka ut mig på soffan en stund. Det slutade med att jag sommnade och sov riktigt gott.

Tänker inte skriva om allt snö och skottande. Det kan man läsa om i andra bloggar. Verkar vara ett hett ämne just nu. Har ändå inget att säga, det är ändå inte jag som skottar *ler* Det fixar Per!!! Men jag kan säga att vi har -21 grader just nu. Har precis tänt en massa ljus och skall bara mysa resten av kvällen.....

Inga kommentarer: