söndag 27 december 2009

SLAPPAR DAGAR!

Igår var den lugnaste dagen på LÄNGE! vi gjorde i stort sätt inget. Mer än alla måsten då. Vi försökte verkligen få dagen på ett sådant sätt som Per hade längtat efter. Svårt, men det gick bra, även om det alltid finns några måsten att göra varje dag.

Idag försöker vi göra en variant av gårdagen. GÖRA INGET. Men idag har vi haft besökt. En familj har varit här och tittat på valpar.

Imorgon börjar vardagen igen. Per skall jobba, plus att vi skall en sväng till veterinären och besiktiga "Sussie" som skall flytta till sin nya familj i morgon. Väntar på att det skall bli lite minus grader igen. För då skall jag gå igenom alla hundarna så att de blir både borstade och badade. Svårt att borsta "skitiga" och blöta hundar. Som vädret är här nu så hinner de nästa inte torka mellan rastningarna. Så tråkigt att behöva se dem så....... Jag vill ha rena och "lukta gott" hundar nu!

Skall även försöka att ta lite bilder på Marja's & Jennifers valpar idag. De har växt och blivit riktigt fina. Marja's valpar börjar få sina fluffiga pälsar. De är så söta, så söta! Kan inte få nog av att sitta och titta på dom. Lille Ville hänger fortfarande med, han äter som en häst. Slurp säger det bara och hans flaska är tom. Lille plutten...

Nä, nu skall jag fortsätta att bara ta det lugnt!

Inga kommentarer: