fredag 25 december 2009

JULDAGEN!

Juldagen för oss är som Julafton för de flesta. Idag kommer ALLA barnen med respektive och våra föräldrar och några andra nära & kära. Vi fortsätter att fira Jul och myser en dag till... Why not!

Idag regnar det i Kungsbacka, så tråkigt. Men vi fick i alla fall en vit Julafton, inte illa. Ganska längesedan vi hade en sådan, kommer inte ihåg när..

Igår var vi hemma hos Per's föräldrar, Norma & Alf. På en trevlig jul lunch. Där träffade vi Per's äldre bror med familj. Med sig hade de en ny liten valp. De hade hämtat honom dagen innan. Det var en liten Springer Spaniel valp på 8 veckor, så söt!! Han var mest trött hela tiden och låg lugnt och stilla och sov nästan hela tiden vi var där. Per's bror har haft Springer innan, så detta var inget nytt för dem.

Vi åkte sedan hem för att ta hand om våra hundar. Tv'n var på och vi valde att ha på Anna Anka istället för Kalle Anka. *ler* Hann inte se så mycket då hundar skulle rastas, matas och lille Ville skulle få sin nappflaska!

När alla hundarna hade fått sin "jul", så drog vi vidare till mina päron. Där dukades det upp julmat och hela stora släkten droppade in en efter en.... Huset blev fullt! Vid 8-tiden tog vi oss hemåt igen, då Ville skulle nappas. Så Julafton för oss blev inte så sen. Svårt att vara borta längre tider då man har valpar och de andra vuxna hundarna som sitter hemma och väntar på att få "sin" uppmärksamhet Sånt är livet som uppfödare! Själv valt, men jag skapar en innre stress, och tänker på hundarna HELA tiden. Måste försöka slappna av lite mera. De är ju runt mina ben i vanliga fall 24 timmar om dygnet. (Nästan i alla fall)

Nu skall jag fortsätta med allt som skall fixas idag. Julmat IGEN.... men det funkar. Det är ju bara Jul en gång om året! Eller hur? Sedan skall det laddas om inför Nyårsafton. Då får vi besök från England, Bob & Jean kommer. Så kul!!

GOD FORTSÄTTNING!!

Inga kommentarer: