måndag 16 november 2009

MÅNDAG!

Ju äldre man blir, desto fortare går veckorna. Redan måndag igen..... Hur funkar det egentligen?

Vår helg har varit lugn. Min dotter Julia med pojkvän Putte har varit här hela helgen. Men även om de är här så ser man dem inte så mycket av dem, mer än när det är mat. Annars är de i Julias rum. De ligger och kollar på DVD efter DVD. Får man hoppas i alla fall, orolig pappa som man är. De är ju ändå snart 16 år. Vet väl själv hur den tiden var. 5 minuter på filmen sen finns ju annat som är spännande.

Annars så har vi under lördagen passat på att åka till min pappa och klippa oss. Så skönt att få frillan fixad lite. Konstigt nog känns det lite naket efter man har klipp sig. Kan förstå om någon har hår ända ner till midjan att det känns naket och tomt. Men oss?! Per säger till och med att han tycker att det är kallt. Men det beror nog inte på att håret är kortare, tror mera att naturen har börjat frisera honom lite...

Söndagen var vi hemma hos Pers Mamma & Pappa och åt en mumsig middag. Pappa Alf fyllde år den helgen vi var i Laxå, så vi fick fira honom nu istället. Annars har vi inte gjort så mycket. Har sett de två sista Johan Falk filmerna. Tycker nog sådär om dom, men helt OK. Passar perfekt att slumra sig igenom en grå och tråkig söndag eftermiddag.

Idag har jag varit ute och gjort rent i hundgårdarna. Eller rättare sagt, plockat SKIT. Hur glamoröst är det egentligen. Urk, så himla skittråkigt. Men ett måste. Inte vill man att sina små älsklingar skall behöva leka på toaletten, som någon så fyndigt sa.

Imorgon har vi en spännande dag, vi får besök......

Inga kommentarer: