måndag 23 november 2009

JENNIFER + ADAM

Idag har jag bara suttit på ändan och vakat över Jennifer och hennes valpning. Hon började bädda igår kväll. Och idag på dag dygn 65 kom äntligen valparna.

Valpningen var lätt och enkel, inga problem. Men Jennifer är ju numera en rutinerad mamma. Sist hon fick valpar så lovade jag henne att nu var det NOG. Men när tanken dök upp att para henne med Adam, nu 10 år så ändrades allt. Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig, eller hur?

Jennifer fyller 7 i april så det är två gamla & friska hundar som har gjort sitt. Har verkligen sett fram emot att få dessa valpar. För ca 8 år sedan parade vi Jennifers mamma, "Kit", Ch. Herrgårdscavaljerens Manga, med Adam. I denna kullen föddes bland annat Ch. Vouges Hanky Panky. Men att försöka kopiera eller att få något liknande är i stort sett lönlöst. Men ändå väldigt spännande. Framtiden får utvisa!

Det blev 2 tikar och 1 hane, alla Blenheim. När Per kom hem från jobbet så var han nog lite förvånad att det inte var en enda trefärgad valp. Men jag tror att Adam har slut på bläcket i patronen. Han är ju gammal nu....

Inga kommentarer: