lördag 26 september 2009

VAD FORT DET GÅR...

redan helg igen!?

Denna vecka har fullkomligt rusat iväg. Har inte bloggat på ett tag då det faktiskt nästan har kännts som om jag bloggade igår.

Igår tog jag och Per en sväng inom IKEA. Skulle inte handla något utan bara titta. Blir nästan ALLTD att man får med sig något hem. Vi åt även där, IKEA kanske inte är någon gourmet restaurang men, det fick bli detta igår då vi inte orkade något annat.

Veckan som har gått har också gått i Mrs. Anna Ankas tecken. Säga vad man vill men jag tycker nog att hon trots allt är lite rolig. Första gången man såg henne på tv'n i pogrammet "Hollywood Fruar", på TV3 så undrade man allt vad denna "höns" hjärna hade där och göra. Men jag måste säga att hon växer för mig hela tiden. Från att vara den lilla fula ankungen så växer hon sig snart till en stor och ståtlig svan.



Anna & Paul Anka med Familj, Stab & Hund


Så skön inställning hon har till "vissa" saker. Som tillexempel att alla måste få ha sin egen åsikt, om olika saker och ting, men alla behöver inte hålla med!! Eller hur! Sedan har vi ju detta med jämnställdhet. Vad är det för dig, och vad är det för mig? Vi har i alla fall lärt oss vad Mrs. Anna Anka Tycker. Och vem skulle inte vilja leva ett liv i lyx. Det är nog något som vi svenskar smyger lite med. Vill se lyx, vill drömma i lyx men inget man kanske pratar om. Eller?

Johanna fyller 18 år nu på söndag, så den närmsta familjen kommer och firar henne över en middag på söndag. Så det blir väl till att förbereda för detta idag med städ och allt var det innebär. Per är nu ute och klipper gräset då det fortfarande växer som satan. Men tänk om man ändå hade en Butler, en Kock, en Gardner, en Städerska mm .... som Mrs. Anna Anka. Drömma är ju ändå gratis.....

På tal om familjen Anka, lite roligt är ju att vi för ca 5 år sedan döpte en liten trefärgad hane till Vouges Paul Anka. Kanske skulle man ha en Anna Anka också? Vouges Paul Anka ägs av Eva Grahn & Sven-Olof Ögren.

Inga kommentarer: