fredag 18 september 2009

HJÄRTINTYG!

Idag var det bara att gå upp med Tuppen! Är inte riktigt van att ha tider att passa, och på något sätt blir det mera jobbigt att gå upp när man har en tid att passa, i alla fall för mig. Annars på dagarna så har jag inga tider att passa, jag passar bara hundar. De ser till att jag alltid kommer upp tidigt, och på något sätt är inte det lika jobbigt som när det är under tidspress...

Nåväl, vi har nu på morgonen varit på Västra Djursjukhuset hos Vet. Inger Carlsson och lyssnat på två små Cavalier hjärtan. Vi började med "Chippen", Vouges Chippendale. Hans tidigare intyg hade gått ut och det var dags för ett nytt. Har var givetvis UA.

Näste man på bordet som också behövde ett nytt intyg var gamle "Adam", Ch. Hackensack Designed By Magic. Så spännadne, han blir ju ändå 10 ÅR, i början av Oktober. Inger bara log och sa, han har ett jättefint hjärta. *Puh* Så skönt att vår gamleman fortfarande är UA!

När allt var klart så gav Inger dem lite godis då de hade varit duktiga pojkar!!

Efter veterinär besöket körde vi vidare för att hämta en MASSA hundmat. Det ligger fortfarande kvar i bilen. Kanske skulle man ta sig i kragen och gå ut och kånka in allt.

Igår kväll gick tvättmaskinen förfullt, två proppade maskiner med bara hundarnas NALLAR! *Öhh* Jesus, vad nallar de har. Behövs verkligen alla? Skulle jag fråga te.x "Kenzo" & "Betty" så skulle de säkert skrika i kör, JAAAAAAAAA!

Inga kommentarer: