lördag 22 augusti 2009

VISSERBESSER!!

Besserwisser heter det hade ju någon "duktig" person sagt då. eller hur!?

Vi han knappt sätta oss i bilen för att åka tillbaka till stugan förrän vi fick höra att det tydligen pratas om våran Bubu. Han skall tydligen inte vara sund. Antingen har han knäledsfel eller så har han höftledsfel!?! Tänk att det finns människor som har röntgen syn. Dessa människor borde börja jobba antigen på något djursjukhus eller varför inte på ett vanligt sjukhus för oss andra dödliga. Skulle spara vården en MASSA pengar istället för att lägga dessa på en massa dyr utrustning. Eller hur?

Ni som undrar kan då in på hunddata och se att han har patella UA. Om inte så är ni hjärtligt välkomna hem till oss, så får ni träffa Bubu om ni är intresserade. Annars så kan jag utan att vara kaxig över dagens resultat - Be er att titta vad ni själva drar runt i era snören.

Med detta har vi nu tagit beslutet att varken Bubu, Koko eller i framtiden Kenzo kommer lånas ut i den SVENSKA aveln. Är sååå himla trött på all denna BULLSHIT! Vi har inte importerat våra killar för att andra först skall låna och sedan såga dessa rakt över knälederna. Nej tack, vi har tagit in dom TILL OSS, och ingen annan. Vi verkligen njuter att våra små japaneser och kommer så göra i många år framöver....

Vi vet inte vem som pratat eller hur det pratas. Vet bara att det pratas. Hoppas att denna person som pratar på detta viset, ger sig till känna så att jag kan tipsa om ett jobb på något djursjukhus någonstans i Sverige.

Pratade precis med uppfödaren i England och hon är milt sagt upprörd över hur det pratas om Bubu. Precis som hon påpekade så genomgick han en grundlig veterinär undersökning innan han åkte, dessutom så gjordes det en lika grundlig undersökning i Sverige och ingen av dessa veterinärer fann något negativt med Bubu. Vad vi vet så är Bubu en av de få Japaneser i Sverige som både har hjärta UA och knä UA. För oss är Bubu friskheten själv!

Inga kommentarer: