söndag 23 augusti 2009

STANDING STRONG!!

Tänk att folk inte fattar att det man säger på något sätt ALLTID kommer fram. Då får man stå för vad man säger och inte hoppa på andra, bara för att sanningen kommer fram. Man brukar säga - What goes around, Comes around.

Jag blir lätt irriterad, men mest ledsen när elaka rykten florerar om ming och mina hundar. Men det rinner också lätt av mig. Ingen idé att slösa energi på fel saker, finns alltid människor som gärna lägger sin energi på SKIT! Bättre att lägga all energi man har på positiva saker istället. Eller hur?

Om något händer brukar jag lyssna på någon bra låt med en bra mening och innehåll. Lyssna på denna: http://www.youtube.com/watch?v=HGW-QNUGllA en NY fantastisk låt med underbara Sara Dawn Finer. Lyssnar man på en låt som denna blir man glad och stark igen, och allt skit läggs bakom en. Bara att gå vidare och vara stark, och göra det man tror på. Oavsett vad någon annan säger/tycker.

Vi hade en bra dag med våra Cavalierer idag. Clopsville Baileys, "Bailey" fick sitt andra Cert och var slutligen BIR. Kommer uppdatera hemsidan imorgon med resultat från helgens otroligt mysiga resa.

Inga kommentarer: