torsdag 27 augusti 2009

EN HELT VANLIG TORSDAG

Inget speciellt händer idag. Inte för att det händer saker här hela tiden men idag är det verkligen lungt. Per är på jobbet. Jens jobbar han också. Johanna och hennes pojkvän Anton åkte till Turkiet igår, gottegrisarna. Skulle vara skönt att bara åka iväg och sola och bada några dagar. (veckor eller månader..)

Hanna och en vän till henne kom precis, de skall göra Liseberg osäkert idag. Jag sa till Hanna att ta med mobilen så att de kan ringa 112. De var laddade som två små barn. Stora förväntningar inför alla bergbanor mm...livsfarligt! De kommer tillbaka ikväll för att sova här i natt!

Vädret idag är grått, men ändå varmt. Perfekt för hundarna, de bara ligger ute och sover och njuter. Så skönt att slippa regnet. Men det ser inte ljust ut de kommande dagarna. Hoppas att det hinner ändra sig!

Nä undrar om jag skall gå ut och börja klippa gräset?? Funderar på att öppna hästhagen som gränsar till våran tomt, kanske de kan hjälpa till. Gräset är nu så högt att man får nog kämpa lite för att få det kort igen. Att dra runt gräsklipparnen på två hjul, hur kul e det?? *Blää*

Inga kommentarer: