lördag 4 juli 2009

SIMON & THOMAS vs PETER & HANNA

OJ, vad vi har fixat den senaste veckan. Trodde det var semester! Tanken var att vi skulle åka till England men på något konstigt sätt kom den tanken av sig på vägen. Istället för att åka till England så stannde Hanna kvar här hos oss i några dagar efter Borås.

Likheterna mellan Simon & Thomas vs Mig & Hanna är kanske slående. Fjolliga, egocentriska, eller ja vi stannar där. Vi kanske inte är så lika i alla fall. Hanna och jag lämande i alla fall våra hundar hemma, kunde inte riktigt med att låta dem pissa in varje butik vi var inne i.

Jens har flyttat ut till sitt lilla egna krypin, och då blev hans rum tomt. Vi satt här hemma och spånade på hur detta skulle inredas. Efter som Japaneserna har flyttat in hos oss med storm, så var temat givet. Det fick bli lite Japan inspirerat, med en touch av Asien.

Sagt och gjort, jag och Hanna stack iväg medans Per fick vara hemma och måla om rummet. Dra sladdar, och sätta upp nya taklister mm. Någon måste ju göra detta med. Rummet skulle målas vitt, för att jag och Hanna sedan skulle kunna lull lulla med rött och svart. Lite japan färger...

Vi länsade den ena butiken efter den andra. Det blev allt från en fågenbur med en fågel. (Ja, inte levande, utan en i betong) vi döpte honom genast till "Sten". Sedan blev den nya gardiner med japanska tecken. Ny matta, nya tavlor, nya lampor, ny säng gavel, massor med nya blommor te.x Japansk Kotte Palm. Ja herregud allt blev nytt, och rummet blev som nytt. Tror inte Jens kommer att känna igen sitt gamla rum när han ser vad vi har gjort med det *ler*

Hanna har inatt invigt rummet och hållt "Sten" sällskap. Men han är snäll, skriker inte och skräpar inte heller ner. Tack Hanna för all inspiration, bär hjälp mm. Kanske skulle vi byta yrken, slänga ut alla hundar och allt vad naglar heter... Eller kanske inte!

Sängen med Japan kuddar, röda lampor och vita Orkideér i mitten.
Lite Champion tavlor ovanför sängen, kanske inte så Japanskt men de har nog Champions i Japan också.

Fågelburen med Lille "Sten". Även om han är en hård kille, så hittade vi något grönt i plast (Skall likna en blomma av något slag) så att han kan sitta mjukt.


Två fönster finns i rummet, de pryds av varsin Japansk Kotte Palm


Tv bänken fick två ramar med Japanese Chins i. Modellen på fotona är "Bubu". Mellan ramarna fick ett Bonzai träd stå. På sidorna syns lite av gardinerna. Kanske är det inte Japanska tecken, För mig är allt detta Kinesiska. *ler* på golvet ligger en ILL röd matta som matchar lamporna vid sängen.

Inga kommentarer: