söndag 19 juli 2009

KÖPING!

Nu är vi hemma igen, eller vi har varit hemma en stund. Jag sov på vägen hem (som vanligt) i bilen så Per var så trött när vi kom hem så han gick och la sig en stund. Det tar på krafterna att kuska fram och tillbaka. Man blir ju inte precis yngre med åren.... *ler* Det är alltid lite att fixa med när man kommer hem. Även om Johanna har varit hemma med hundarna och fixat allt toppen bra. Så skall man ju ändå packa upp allt man packade ned igår. Plus att de hundarna man har med sig skall äta lite mm

Vi hade en bra dag med att "Bailey" blev 3:a Bästa Hane, 2:a om certet. "Teddy" var 4:a Bästa hane. Vilket vi är mycket nöjda över. Teddy stackarn hade ont i ett öga. Fick shampoo i ögat under badet igår. Så han kisade med ett öga idag. Men det gick ju bra i alla fall...

Flickorna gick snäppet längre. "Lotta" slutade dagen som Bästa Tik, med CACIB. Lilla "Jojo" som verkligen gör själ för sitt namn när det gäller att åka upp och ner på den röd, blåa skalan. Hon slutade som Bästa Tik Reserv. Tur att inte alla domare tycker lika!!

Stort grattis till Pia som fick cert och blev BIR. Vet inte hur många cert han har nu. Och till Ewa som fick tikcert!

Det blev ett sorgligt avsked i Köping. Trodde inte att det skulle kännas så!! Men när lilla Lotta tittade på mig med sina stora, ledsena ögon, så fick jag en klump i halsen. Hon tittade på mig precis som om hon sa - Var skall jag nu? *Usch* Man jag vet att hon är i goda händer hos Maj-Britt och hon har verkligen längtat efter Lotta. För cirka ett år sedan så var det Maj-Britt som fick stå där med en klump i halsen när Lotta kom tillbaka till oss.

Lille "Koko" blev BIR idag. Bubu fick vara hemma idag. Men det var fina och vinstrika Japaneser i Köping. Så konkurensen var hård!

Skall uppdatera hemsidan med både bilder och resultat från dagens äventyr. Nu får vi ladda batterierna igen. För nästa helg är det Ransäter! Egentligen, vad håller man på med???

BIR: Hackensack Fred Perry & BIM: Ch. Vouges Charlotte

Inga kommentarer: