onsdag 8 juli 2009

HUNDARNAS DAGAR!!

Oj oj & oj, nu är ALLA igenomborstade och har fått tassar och klor klippta. Vi orkade inte så många igår utan lämnde ett gäng tills idag. Vi tittade på Minnes stunden för Michael Jackson. Vissa delar var väldigt sorliga, speciellt när Michaels dotter Paris, ville säga några ord på slutet. *snyft* Efter detta kollade vi en bra serie som är gjord av BBC. Kommer inte ihåg vad den heter. Men den är faktiskt riktigt bra.

I morgon är det bara att slänga de som skall till Tvååker i helgen i badet i morgon. Lite skönt är det allt att har gjort att förarbete idag. Så är det "bara" att bada och föna imorron.

Johanna var redig och hjälpte till att göra rent i hundgårdarna medans jag och Per badade och borstade hundarna. Så skönt att även ha fått det gjort idag.

Lena & Thomas är redan på väg hit. Per pratade med dem precis och de har ca 1 timma kvar att köra. Hanna ringde också idag och ville komma som i morgon. Så trevligt att få sitta och umgås och prata lite SKIT!

Vädret har varit lite lurigt idag. Ena stunden ser det ut som att det skall bli regn och andra toppen och klarblå himel. Hittils har det inte kommit en enda droppe regn. Hoppas inte att det kommer något heller.

Nä, nu skall jag göra det sista innan Lena och Thomas kommer....

Inga kommentarer: