tisdag 7 juli 2009

HJÄLP - VI HAR KÖPT EN PORSCHE


Vår första semestervecka har varit allt annat än just semester. Vi har verkligen varit duktiga och med Hanna's hjälp (som var här förra veckan) har mycket blivit gjort. Igår var likadant, fram och tillbaka till soptippen för att lämna allt det där som vi inte längre ville ha.

Gräsklippare (2 stycken), tvättmaskin, gamla ugnar och mycket, mycket annat. På eftermiddagen lagade jag lite pasta och köttfärssås och vi åt ute på altanen, regnmolnen låg runt oss - men inga droppar kom ner...

"- Nu när vi varit så FANTASTISKT duktiga denna veckan, skall vi inte åka och unna oss lite extra trevligt ikväll", sade Peter. Det är ju inte så svårt att hänga med på det.

Vi satte oss i bilen och åkte först till Media Markt, vi inhandlade massa DVD filmer, säkert ett 10-tal och passade på att köpa en kaffekokare också. Kaffe är på något sätt centralpunkten i vårt hem, vi har haft en fantastisk kaffekokare i flera år, dock så har den velat gå i pension och verkligen visat det för oss.

Eftersom vi mycket väl förstår det, då den bryggt i snitt 50 koppar kaffe om dagen, så bestämde vi oss för att befria kaffekokaren från framtida uppdrag. En kanonkaffekokare inhandlades, inte en "kaffemaskin" för det skall vi köpa när vi har gjort om köket, utan en vanlig kaffekokare, men väldigt häftig med massa funktioner.

Peter hade ju tänkt sig en tur om IKEA också, så in och handla tavelramar, soffbord och mycket annat som jag inte såg framför mig som "en extra trevlig kväll"...

Väl hemma så förberedde vi oss för en videokväll, nya kaffekokaren packades upp och döm om vår förvåning när vi såg att vi köpt en Porsche kaffekokare, inte konstigt att den var så fräck med många funktioner som man aldrig hört talas om förrut.
.
Närmare än så här kommer vi väl inte till att äga en Porsche.... *ler*

Inga kommentarer: