måndag 22 juni 2009

WINDSOR - HERE WE COME...

... eller kanske inte....

Jag & Per plus 3 bruttor (Hanna, Erica & Lena) bokade en resa till England i början av året. Såg att priserna var låga med Ryan Air, och såg då chansen att kunna åka till England för att se utställningen på Windsor för första gången. Tidigare så har denna utställning alltid krockat med våra egan utställningar här i Sverige, nämnligen Borås. Men nu var datumen för utställningarna olika vilket äntligen gav oss chansen att åka. har alltid velat besöka denna utställning.

Frågade om hundvakt för över 2 månader sedan och fick svaret att det skulle kunna vara OK. I själva fallet var det hundvakten själv som frågade om vi inte skulle åka någonstans så att hon fick chansen att passa våra hundar lite. Men nu, några dagar innan avresa så får vi beskedet att vi inte har någon hundvakt när vi skall åka. Vad gör vi nu? Inte många dagar kvar innan vi skall resa. Skall vi leta ny hundvakt med raket fart eller ställa in?

Ja, ja. Så här är det att ha hundar, man blir lite låst vid hemmet, tyvärr. Detta är för mig den jobbigaste biten med att födaupp hundar. Man blir så himla låst och beroende av andra.

Vi får försöka leta efter någon pålitlig kille eller tjej som i fortsättnignen kanske kan vara så snälla att hjälpa oss ibland när vi behöver hund pass. Men var hittar men en bra och pålitlig sådan?

Inga kommentarer: