fredag 12 juni 2009

VILKET VÄDER! *URK*

Inget hundväder idag precis, det bara ÖSER ner. Inte ens uppehåll i några sekunder. Så mina bortskämda hundar håller sig inne. De springer fram till dörren med en jäkla fart, men när de ser hur det ser ut på andra sidan tröskeln så stannar de tvärt, de står nästan på händerna (läs frambenen)

Igår kväll låg jag i soffan nästan hela kvällen med Lilla "Betty" vid min sida. Hon snusade och sov så gott. Ena stunden låg hon brevid och andra på min mage. Lilla snuttan, undrar vad de tänker egentligen. Nytt hem och nya rutiner....

Idag skall jag till veterinären med Teddy's och Saras valpar. Om allt går som det skall, vilket jag verkligen hoppas och tror, så kommer två av killarna (Starbucks & Silver Star) flytta till sina nya ägare senare idag. De har väntat otåligt på sina små valpar!

Jens han håller på för fullt i sin nya lya. Verkar som om det är tänkt att flytta in idag. Per har i flera dagar i rad monterat garderober från IKEA. Tog nog längre tid än vad han hade trott innan han öppnade alla platta paket. Men nu är det klart och igår kväll var Per på El Giganten och köpte en kombinerad ung & micro. Så nu är huset fullt utrustat. Nu är det bara Jens och alla hans saker som skall på plats.

Jens med flickvän Camilla har själva i dagarna varit och shoppat små saker både på IKEA och i Ullared. Tror att de tycker att detta är väldigt spännande. Tänk att han kan åka och handla själv nu när han har körkort. Herregud vad han har växt de senaste veckorna.

Nä, nu skall jag sätta lite fart här hemma, det är fredag och dags att fixa inför "Fredgs mys", eller var är det de sjuger i reklamen på TV'n... *ler*

Inga kommentarer: