måndag 15 juni 2009

SKÖN HELG!

Vi har haft en skön hemma helg, inte en enda utställning. Så skönt ibland att bara vara hemma och fixa lite. Vi har fått gjort massor. Bla. Möblerat om. När man väl börjar flytta på saker så skall det ju städas också. Och att bära runt lite soffor och bord är väl inte så jobbigt, men allt stäääääd. Skura, damma, torka & putsa fönster. Ja, allt som kommer till, när man egentligen bara ville flytta en soffa. Vi hittade också två lampor som vi köpte för länge sedan. Nu är dom äntligen uppe och på plats.

Lite hund blir det ju också, det kommer man ju inte ifrån även om man inte åker på utställning. Hundarna lever ju som vi 7-dagar i veckan, och inte bara på lördag och söndag!

På söndagen så åkte Per iväg för att kolla läget lite. Han gillar att åka och skrota i butiker som ÖB och Rusta och sånt. Det får han gärna göra, bara jag slipper. Inte mina favvis butiker precis, även om de har massor med saker till bra priser. Det blir en del skurmedel därifrån... *ler*

Men när han kom hem hade han inte så mycket av dessa butikers påsar med sig, utan en kasse från Mediamarkt. Han hande köpt en kamera till mig. WHOW, vad kul! Äntligen en RIKTIG kamera. Nu är det bara att sätta sig ner och kolla vilka knappar och funktioner på kameran som är till vad?? Kanske är detta lite avancerat men, det är bara att hugga i och lära sig. Förhoppningsvis blir slut resultatet bra i alla fall.

På kvällen när äntligen batteriet lyste grönt så var jag ju tvungen att prova. Det smattrade på som bara den i köket och på altan. Sån skön känsla... *ler* Men nu till det kluriga, få ur bilderna ur kameran. Får kolla på detta senare, kanske dyker det upp en bild här snart.

Nä, nu skall jag ge mig på och bada valparna. Tror även att lilla Betty skall få känna på det svenska vattnet. Sedan är det bara att ge sig ut och plocka upp dagens skörd.... *Blä*

Inga kommentarer: