lördag 20 juni 2009

MIDSOMMARAFTON...

.. för oss var en lungn afton. På morgonen och förmiddagen så var det bara att "lulla" omkring här hemma och fixa lite. Hos hundarna skall det ju även städas på midsommarafton. Per passade på att klippa gräset medans jag gjorde hundarna.

Senare på eftermiddagen så skulle vi åka till min mamma & pappa för att äta midsommar middag. Där träffade vi också på mostrar, farbröder och kusiner mm... alltid trevligt! Med oss hade vi lilla Betty så att hon fick upptäcka att det finns mera i livet än Kungsbacka. Allt gick bra även om hon där visade sin blyga sida...

Idag har vi hunnit med att vara ute på Landvetter Flygplats och lämnat Lille Vouges Silver Bullet till sina nya ägare som kom för att hämta honom. De stannade bara i Sverige/Göteborg i ca 3 timmar för att sedan åka tillbaka till Frankfurt i Tyskland. Hoppas nu att allt funkar och att de kommer att bli nöjda med honom.

Idag var det Marja's tur att gås igenom. JISSES vad hon fäller. Det fullkomligt bara rasar av henne. Ett drag med en kam och man får ta bort den lösa pälsen som sitter i kammen innan man kan dra ett nytt drag över hennes lilla kropp. Kanske skall vi lita på Marja, hon tycker nog att det är dags för bikini väder. Och vem vet, kanske har vi ett högtryck på G! Hoppas det i alla fall.

Inga kommentarer: