måndag 29 juni 2009

JA VAD SKALL MAN SÄGA....

.. mer än att vi har haft en FANTASTISK trevlig helg. Tillsammans med Hanna, Niklas, Thomas & Lena. Allt började med att alla kom hit i fredags. Genast efter att hundar och allt var klart så satte vi oss ute på altan och hade "Fredags Mys".
Hela helgen har vi alla gått omkring och nynnat på OLW's reklam låt. Lite senare inpå kvälls kvisten, med lite vin så gjorde vi om låten lite, det blev "Fredags Mus" istället..... *ler* Bild bevis nedan...

Hanna & Per

Sedan var det dags att gå upp tidigt (Tror att några hade lite ont i huvudet. Men vill man lida pin skall man dricka vin.) då det var dags för Cavalier special i Borås. Vilket väder, kanske lite för varmt om man skall tänka på våra stackars 4-benta vänner. Det var ganska så Ok för våra Cavalierer men Japaneserna Bubu & Koko trivdes inte lika bra.

Lördagen började med att det var valpar i en ring och juniorer i en annan. Mycket spring fram och tillbaka blev det i värmen. Laila, Vouges Orthia debuterade med att bli Bästa Valp båda dagarna. När man tänker efter så har vi nästan år efter år haft tur med våra små debutanter i Borås.

Jag & Laila
För de vuxna så gick det också bra. Hanna vår helt "egna" handler kom till Borås för att hjälpa oss. Hon bara gick in och vann sina klasser med både Teddy & Poppy. Så kul....

Hanna & Teddy

Hanna hjälpte även till med Japaneserna och gick in och hämtade cert på Bubu. Han fick 2 cert i helgen och blev Svensk Champion.

Hanna & Bubu

Dagens skratt anfall fick jag och Lena när vi satt och kollade på den Öppna Klassen Hanar på Lördagen. Det var en väldigt rörig klass med massor med hundar. Domaren flyttade runt hundar och dit, ingen fattade någonting. Men till slut så stod de där, en efter en....

1:a Hanna & Teddy
2:a Per & Jackson
3:a Erica & Cade
4:a Lena & Steven
5:a Peter & Gabbe

Per & Jackson avslutade dagen med att bli Bästa hane och cert nummer 6! Och det gjorde de med en liten puss...

Jackson & Per

När vi skulle packa ihop våra saker för att åka hem, så skulle jag bara springa och hämta våra priser i sekritariatet. På vägen mötte jag Ingela som hade varit och hämtat sina. Hon hade fått en helt tränings overall på sitt CK. Oj då, tänkte jag. Sådana vill jag ha.... Hade ju vunnit 8 CK'n under dagen = 8 Overaller. Men jag hämtade bara 4. När vi kom hem tog vi på oss dessa och fotade. Skrattade och skrattade. Så roligt det blev. Bild bevis kommer senare då vi fotade med Niklas kamera.

Söndag kvällen tillbringade vi i våra overaller, tillsammans fick vi alla tillbaka känslan av "Fredags Mys"......

Inga kommentarer: