onsdag 13 maj 2009

HELGERNA GÅR SÅ FORT!!

Även veckorna för det är REDAN onsdag. (och jag har inte bloggat på länge) Vi har haft en sån där riktig slapp helg. På lördagen kom en av våra vänner, stannade till måndagen. Egentligen så skulle vi även vara på utställning på söndagen men vi bestämde att vi stannar hemma. Det var en lång resa och vi skulle behöva åka redan på lördagen för att komma fram i tid. Vi valde att stanna hemma, då vi det även var vår barn helg. Alla barnen skulle vara här, men man såg inte röken av dom. De är så stora nu, har liksom mera "egna" liv nu.

Så skönt när man kommer fram till ett beslut. Men har man anmält till en utställning och stannar hemma så känns det nästan som om att man skolkar!! Tanke var att vi skulle åka till Kristiansand i Norge. Hade anmält 4 Cavalierer och en Japanese. Vi får ta och anmäla på flera utställningar i Norge. Det kommer ju några NKK utställningar nu i sommar och till hösten.

Lite resultat fick vi via mobilen och fick veta att lilla Vouges Miss Molly hade blivit BIR-Valp i Larv. Grattis Kari!!

Så vad gjorde vi i helgen då? Jo, vi satt och tjötade... På lördag eftermiddag kom min Faster & Farmor på besök. På söndag kvällen så åkte vi till Erica och åt middag och fortsatte att tjöta.. vi tjötade ända tills måndagen så att vår vän som var på besök nästan missade tåget hem... men det var trevligt!

Väderet idag är hur bra som helst. Både jag och hundarna mår hur bra som helst. Just nu springer de ALLA ute och leker efter sina frukostar, nöjda och belåtna.

Valparna här hemma växer och frodas. Nu börjar man se att det är små hundar, eller ja, Cavalierer. Måste säga att de ser faktiskt riktigt fina ut. Hoppas nu bara att det håller hela vägen med bett och testiklar och allt annat som skall vara på plats och fungera. Både Sara och Tina är prakt mammor, gör sitt jobb nästan lite väl överdrivet. Plus att Sara har bestämt att det är bara vi i familjen som får titta och gosa med hennes valpar, INGA främlingar!

Till helgen är det utställning igen, tror inte att vi kommer att skolka denna gången. Vi har ju köpt ett nytt utställningstält! Måste testa, men så fick vi ett telefon samtal från några nära och kära vänner som frågade om de skulle sätta upp ett tält åt oss, då de åker redan dagen innan. Hur kan man vara så snäll och gullig!? Riktig lyx att bara rulla in hundarna på morgonen och börja med kaffe istället för plocke pinn... (Tack, ni är så snälla som tänker på oss)

Har oxå hört det ryktas om att det är flera Cavalieruppfödare som är på väg att flytta mot Göteborg/Kungsbacka. Vad trevligt, att flera vill bo på denna underbara plats på jorden!!

Läste i Lena's blogg att Nandie har gjort sig illa. Hoppas att lite vila läker hennes sår. Men jag vet att det kan vara svårt att hålla en glad Cavalier stilla. Men Lena, den höns mamman tror jag fixar detta galant.

I Kari's blogg/dagbok jagas det mus???? Herregud, har inte riktigt fattat längtan efter att få se en. Jag håller mig så långt borta jag bara kan. Man kan kanske säga att jag har en sorts Mus fobi eller Mus skräck.... *Fniss* Lycka till i jakten!

Nä nu skall jag sätta lite fart, det skall städas hos valpar, skuras hos de övriga hundarna, plockas skit mm mm .... allt om och om igen, varje dag!!

Inga kommentarer: