torsdag 19 mars 2009

VOUGES QUEEN LATIFAH & VOUGES OUTLANDER

*Puh* har hållt på hela dagen. Känner att det var dags för en liten paus! Har badat 4 hundar, har tänkt att hinna med någon mera. Städat ORDENTLIGT hos alla hundar så att de kan ha det lite fint nu när det är nybabadade.

Kollade precis av min mail och vad finns inte där om en massa fina foton från Lena på Lilla Lilli, Vouges Queen Latifah. Hon är en dotter till Ch. Rosscrea Free Loder & Ch. Vouges Jennifer. Mer om henne och de andra som går här på tillväxt kommer snart ut på våran hemsida under "Yongsters". Skall bli spännande och se vad dessa små kan bli i framtiden.
Vouges Queen Latifah, "Lilli"

Fick ett mail från underbara Carmen från Tyskland häromdagen. Hon var här och hämtade Lille Lando, Vouges Outlander. Han är en son till Ch. Rosscrea Free Loader & Ch. Craigowl Ritz. Tydligen så skall han på sin första utställning i helgen. Skall bli spännande och se hur det kommer att gå. Han är fortfarande en liten baby, så han kommer att gå i 4-6 månaders klassen. Förhoppningsvis så får vi snart reda på om det går bra eller inte. Forstättning följer...
Nedan ser ni en bild på honom. Jag tycker nog att han ser lite lovande ut!! *Ler*


Vouges Outlander, "Lando"

Nä, nu måste jag fortsätta, här blir inga barn gjorda!!

Inga kommentarer: