måndag 12 januari 2009

ÅGREN!

Usch, vad det är jobbigt att ta besluten om att behålla en valp eller inte. Vi har kommit fram till att vi skall släppa våran Lille "Bucky", Vouges Million Bucks. Man vänder och vrider både på den stackars valpen och alla tankar om för och emot. Eftersom vi har hans äldre bror, Vouges Invincible (Årets Helfärgade 2008). Så blev det tyvärr lite för mycket, emot. Dessutom så kommer vi att behålla "Bucky's" syster, Vouges Million Dollar Baby, som kallas "Baby".

Men vi kommer inte att ha bråttom, han får vara kvar här hos oss tills vi hittar rätt Familj/Person som vi tror kommer att passa honom. Han är en sån lätt liten kille att ha så han är inte till något besvär på något sätt. Jag hinner säkert ångra mig flera gånger på vägen, och tänka. - Äsch, va fasen han får stanna!
Flera tuffa beslut kommer snart att behövas ta på Marina's & Jennifers valpar också. Några är redan bortlovade men vem/vilka skall stanna? Ja, det är den svåra frågan. Den ena har det, och den andra har det. Den beter sig så och den andra så... *Ler*
Idag var första dagen med att dricka Choklad pulver. *Urk* Hur skall detta gå? Skall man verkligen behöva plåga sig med att dricka denna hemska dryck. Smakar som välling (Som man fick som bebis) med en touch av choklad. Och då är det inte Marabou vi snackar om. Skall bli spännande och se vad detta slutar. Satt nu ikväll med ett glas av denna dryck och kollade i en kokbok om man kanske kunde festa till det på lördag. Det står i Nutriletts broschyr att man får äta den maten som bjuds när det är fest. Kanske dags att ha fest redan på lördag!!



VOUGES MILLION BUCKS

Inga kommentarer: