måndag 5 januari 2009

DAGEN EFTER!

Dagen efter en utställning så känns det nästan som om man har varit på ett party med lite mycket att dricka. Man är helt slut, och kroppen känns tung och seg. Hur kan det vara så?
Man har ju bara haft roligt och trevligt. Det har man i och för sig på ett party också, men man har ju inte direkt svängt sina lurviga fram till morgon kvisten precis. Kanske är det ett tecken på att kroppen blir äldre och äldre dag för dag. *ler*

Idag skall jag bara gå och ta igen det man inte har gjort hemma under helgen. Fram med dammsugaren och dammtrasan. För det är inte speciellt roligt och gå och städa när man har gäster. Skiten springer inte direkt ifrån en, den ligger snällt kvar och väntar till måndagen.

En liten valp har flyttat i helgen. Lilla Vouges Octavia som nu mera heter Paiton. Hon har fått ett underbart hem, hos en underbar familj. Familjen Svalling-Ekdahl. (Hazelcoat's) Lena har redan lagt ut henne på sin hemsida. www.hazelcoats.se Lena har även tagit lite kort på våra hundar. Hoppas nu att det blev något bra som vi snart kan lägga ut på hemsidan.

På hemsidan finns nu också en Krönika som Per har skrivit om hur 2008 var för oss. Lite av det kanske man kunde ta upp här i bloggen, men det blir lika bra i formen av en Krönika. I slutet av -09 kommer en ny krönika, skall bli spännande att se vad vi har att vänta 2009.

Hanna har åkt hem idag. Barnen åker till sina mammor idag. Så nu har vi en vecka framför oss med bara oss och våra hundar.

Nä, här blir inget städat. Måste sätta igång......

Inga kommentarer: